Voordelen van SoTasty

Met onze zakelijke dienstverlening en mogelijkheden zijn wij de ideale partner voor het leveren van jouw belegde broodjes!

SoTasty heeft naast gratis levering tal van voordelen om jouw lunch dagelijks zo eenvoudig en persoonlijk mogelijk te verzorgen. Wij leggen ze graag aan je uit.

 •  

  Gebruiksvriendelijke online applicatie

  Met behulp van de online applicatie kan je jouw bestellingen doorgeven, wijzigen of annuleren. Daarnaast is het mogelijk om zorgeloos vooruit te plannen, er zijn veel organisaties die wekelijks op vaste tijdstippen vergaderen en bij SoTasty de lunch bestellen voor het hele jaar. Zo bespaar jij veel tijd! Dit maakt de applicatie uniek in zijn vorm.

 •  

  Altijd op rekening betalen

  Bij SoTasty betaal je altijd op rekening. Bij het plaatsen van meerdere bestellingen is tevens het mogelijk een verzamelfactuur te ontvangen.

 •  

  Landelijke dekking

  Omdat SoTasty beschikt over 150 regionale keukens heb jij de zekerheid dat je heerlijke belegde broodjes kunt bestellen in heel Nederland. Dus of je nu in Zeeland of in Groningen bent gevestigd, wij zorgen dat jouw lunch met toewijding wordt verzorgd.

 •  

  Zeer uitgebreid lunch assortiment

  SoTasty levert heerlijke verse lunches door heel Nederland, ze worden klaargemaakt in een van onze professionele keukens en kunnen op elk tijdstip en afleveradres worden geleverd.

 •  

  Altijd een bevestiging per e-mail

  Wanneer je een bestelling plaatst ontvang je van ons altijd een bevestiging per mail. Hierdoor kun je zien dat wij de bestelling hebben ontvangen. Tevens kun je in één oogopslag zien of je geplaatste bestelling klopt.

 •  

  Persoonlijke service en contact

  Wij hechten veel waarde aan een goede en persoonlijke service. SoTasty heeft een professioneel team die op werkdagen te bereiken is van 08:30u tot 18:00u op telefoonnummer 088 0220 322. Buiten deze tijden is er een noodnummer beschikbaar, waardoor wij 24/7 bereikbaar zijn.

 •  

  Kostenplaats, referentie of kostensoort

  Iedere organisatie is uniek, ook de financiële afdeling. De applicatie van SoTasty stelt jou in staat om per bestelling een kostenplaats, kostensoort of referentie toe te voegen zodat de factuur volledig voldoet aan de eisen die je bedrijf stelt.

Direct heerlijke belegde broodjes bestellen?