Over SoTasty

Diensten van SoTasty

SoTasty is een zakelijke dienstverlener op het gebied van catering met het hoogste serviceniveau van Nederland. Onder SoTasty vallen twee verschillende diensten; lunch en BBQ service. Voor elke dienst hebben wij een aparte bestelsite voor je ingericht met een op maat gemaakt assortiment.

Bijzondere wensen?

Heb je bijzondere wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij begrijpen als geen ander dat elke gelegenheid of organisatie uniek is. Daag ons uit en ons team zal jou verrassen met mooie oplossingen.

So Tasty lunch belegde broodjes bestellen

SoTasty lunch is de zakelijke bestelsite voor de levering van vergader-, training- en personeelslunches. Het assortiment bestaat uit een grote diversiteit van lunchmenu`s. Deze menu`s zijn uitermate geschikt om met een groep te lunchen in bijvoorbeeld de vergaderzaal of in het bedrijfsrestaurant. De lunches zijn uiteraard ook in het weekend of `s avonds te bestellen. Toch handig!

So Tasty barbeceu regel je via sotasty bbq

SoTasty barbecue is het totaalconcept voor jouw bedrijfsbarbecue. Helemaal afgestemd op de behoefte van de zakelijke gebruiker. Heerlijke pakketten van vers slagersvlees die door onze BBQ-chefs voor je worden bereid. Deze dienst is helemaal ingericht om jou te ontzorgen. Van opbouw, bereiding tot het opruimen en afwassen. Als je de BBQ via SoTasty bestelt heb je de garantie dat de door jou georganiseerde bedrijfsbarbecue een succes wordt zonder dat je er zelf omkijken naar hebt!