Voordelen van SoTasty

SoTasty is de ideale zakenpartner voor het leveren van jouw belegde broodjes, waar dan ook in Nederland! Naast gratis levering heeft onze applicatie nog veel meer voordelen voor jouw organisatie. Wij leggen ze graag aan je uit.

Gebruiksvriendelijke online applicatie


Je kunt eenvoudig je bestellingen invoeren en indien nodig wijzigen of annuleren. Het is zelfs mogelijk om onbeperkt vooruit te plannen. Er zijn veel organisaties die wekelijks op vaste tijdstippen vergaderen en bij SoTasty de lunch alvast bestellen voor het hele jaar. Zo bespaar je veel tijd! Dit maakt onze applicatie uniek in zijn vorm.

Altijd op rekening betalen met de juiste kostenplaats en referentie


Bij SoTasty bestel je altijd op rekening en voeg je eenvoudig de juiste gegevens toe aan de factuur. Iedere organisatie is uniek, zo ook de financiële afdeling. De applicatie van SoTasty stelt jou in staat om per bestelling een kostenplaats en referentie toe te voegen zodat de factuur volledig voldoet aan de eisen die je bedrijf stelt.

Overal in Nederland


Omdat SoTasty beschikt over meer dan 1000 regionale keukens heb jij de zekerheid dat je in heel Nederland heerlijke belegde broodjes kunt bestellen. Dus of je nu in Zeeland, de Randstad of in Groningen broodjes wilt laten bezorgen, wij zorgen dat jouw lunch met toewijding wordt verzorgd.

Smakelijk en vers assortiment


SoTasty levert heerlijke verse lunches door heel Nederland. Jij kiest de broodjes en eventuele andere producten en bepaalt de afleverplaats en -tijd. Vervolgens worden de producten klaargemaakt in een van onze professionele keukens en op het door jouw gewenste tijdstip bezorgd.

Persoonlijke service en contact

Wij hechten veel waarde aan een goede en persoonlijke service. SoTasty heeft een professioneel team die op werkdagen te bereiken is tussen 08:30u en 19:00 uur via 088-0220 322, per mail via info@sotasty.nl of via de chatfunctie. Buiten deze tijden is er een noodnummer beschikbaar, waardoor wij 24/7 bereikbaar zijn.

Direct heerlijke belegde broodjes bestellen?