Garanties van SoTasty

SoTasty biedt u garantie op uw bestelling, elke keer weer.

SoTasty is met meer dan 1 miljoen lunches één van de grootste lunch- leveranciers in Nederland. Toch nog twijfels over onze dienstverlening? Met onze 8 garanties bieden wij u de zekerheid die u zoekt.

 • #1 Lekkerste lunch garantie*

  SoTasty werkt enkel met de beste soorten brood en beleg. Dit kunnen wij met een gerust hart zeggen omdat wij uitsluitend werken met A-leveranciers en merkproducten. En dat proeft u!

 • #2 Niet goed geld, terug garantie

  SoTasty vervangt uw product wanneer het niet voldoet aan de verwachtingen. Wanneer wij geen vervangend product kunnen vinden, krijgt u uw geld terug. SoTasty gaat voor niets minder dan het beste!

 • #3 Versgarantie

  De 150 professionele keukens van SoTasty garanderen een optimale versheid. Er wordt gewerkt met lokale en ambachtelijke producten die dagelijks vers worden ingekocht via onze authentieke kanalen. Mocht er toch iets niet naar wens zijn dan kunt u te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice.

 • #4 Voedselveiliggarantie

  De snel aan bederf onderhevige producten zoals bijvoorbeeld vleeswaren en salades worden met de grootste zorg bereid in onze professionele keukens. Er wordt gewerkt volgens methoden zoals vastgelegd in de HACCP wetgeving. Onze keukens worden op naleving getoetst door de Nederlandse voedsel- en warenautoriteit. Alle gerechten worden geconditioneerd aangeleverd.

 • #5 Wij leveren op tijd garantie

  SoTasty levert altijd op tijd. Wij snappen hoe belangrijk dit evenement voor u is. Daarom houden wij in onze planningen rekening met files en andere vertragingen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 • #6 Service garantie

  Wanneer u contact met onze klantenservice opneemt krijgt u meteen iemand van de klantenservice aan de lijn. Zij zullen u verder helpen met uw feedback en vragen.

 • #7 Maatwerk garantie

  Mocht u bepaalde wensen hebben, dan horen wij dit graag. Maak uw wensen gerust kenbaar en het menu wordt voor u aangepast.

 • #8 Volumekorting garantie

  Gegarandeerd dat u korting kan krijgen op uw bestelling wanneer u een grote bestelling plaatst. Kijk bij het aanbod wat we voor u in petto hebben.

* onder de landelijke online aanbieders van zakelijke lunches.