De beste broodjes uit Voorschoten

Bent u in Voorschoten gevestigd en op zoek naar een leverancier voor de dagelijkse vergaderlunches? Zoek niet verder, wij helpen u graag. Naast dagelijkse aanvoer van schalen luxe broodjes, fruit en dranken kunnen wij u ook incidenteel ontzorgen. Het assortiment is zeer uitgebereid, we hebben menu`s  die uiteenlopen van basis tot zeer luxe lunches. Wij leveren in heel Voorschoten, dus ook op de aanwezige bedrijventerreinen zoals Dobbewijk en Hofweg.

De beste broodjes uit Voorschoten

Als u op zoek bent naar een leverancier van zakelijke lunches in Voorschoten, dan hoeft u niet verder te zoeken. SoTasty is namelijk de grootste leverancier van zakelijke lunches in heel Nederland. Met onze 350 keukens, verspreid over heel Nederland, kunnen wij overal in het land lunches voor u verzorgen binnen 2 uur.
Al onze keukens voldoen aan de HACCP richtlijnen en staan garant voor een goede kwaliteit, smakelijk gerechten en een snelle levering.

Indien u nog vragen heeft, dan kunt u ons bereiken op 088-0220322 of per e-mail.

Lunch bestellen in:

  • Dobbewijk
  • Hofweg
  • Rouwkooplaan

Bekijk het menu in Voorschoten

Vul hieronder de postcode in van het bezorgadres. U krijgt dan direct het juiste menu te zien voor uw adres en u kunt direct doorgaan met bestellen.