Belegde broodjes bestellen in Diemen

De beste broodjes van Diemen vindt u bij ons. Naast de grote variatie in broodjes zijn er vele voordelen, kijk snel verder.
Alle broodjes worden met zorg en liefde bereidt in één van onze 150 keukens. Het assortiment is groot en er is dus voor ieder wat wils.
Op de bedrijven terreinen zoals Overdiemerweg en Verrijn Suart leveren wij uw lunches, maar uiteraard ook op de overige terreinen en de wijken in en rondom de binnenstad.

Belegde broodjes bestellen in Diemen

Als u op zoek bent naar een leverancier van zakelijke lunches in Diemen, dan hoeft u niet verder te zoeken. SoTasty is namelijk de grootste leverancier van zakelijke lunches in heel Nederland. Met onze 350 keukens, verspreid over heel Nederland, kunnen wij overal in het land lunches voor u verzorgen binnen 2 uur.
Al onze keukens voldoen aan de HACCP richtlijnen en staan garant voor een goede kwaliteit, smakelijk gerechten en een snelle levering.

Indien u nog vragen heeft, dan kunt u ons bereiken op 088-0220322 of per e-mail.

lunch bestellen in:

  • Bergwijkpark-Noord
  • Bergwijkpark-Zuid
  • Overdiemerweg
  • Stammerdijk-Sniep
  • Verrijn Stuart

Menu bekijken voor uw adres in Diemen

Vul hieronder de postcode in van het bezorgadres. U krijgt dan direct het juiste menu te zien voor uw adres en u kunt direct doorgaan met bestellen.